Over ons

Kennis is de basis, gedrag de sleutel om dit te laten renderen

Met ons haalt u een team expert in huis dat niet eerder stopt voor we écht van toegevoegde waarde voor u of uw klanten zijn geweest. We baseren ons op twee overtuigingen: kennis is de noodzakelijke basis, gedrag de sleutel om de kennis te laten renderen. In kennis investeren wij constant. Zowel in trainingen en opleiding, als kennisuitwisseling. Wat we weten is belangrijk, maar niet voldoende voor een goed resultaat. Wij vinden het minstens zo belangrijk welk gedrag u van ons mag verwachten om onze kennis te laten renderen.

 

We gedragen ons naar onze 4 kernwaarden

Onze kernwaarden hebben een gelaagdheid. Centraal staan onze 4 gedragsovertuigingen: we vragen door, we durven aan, we denken om en we nemen mee. Deze gedragsovertuigingen geven we betekenis door het concrete gedrag te benoemen dat u bij een kernwaarde van ons mag verwachten. Hieronder treft u de visuele weergave hiervan.

Ons team

 • Ranno Soesilo
  Lead Appian Consultant
  Succesvolle mensen stellen betere vragen. En als resultaat daarvan krijgen ze betere antwoorden.

  Ranno brengt de wereld van IT en business letterlijk samen met zijn ervaring als business analist en Appian lead designer. Hij is de ideale persoon om een goede idee te vertalen naar een slimme en krachtige oplossing.

 • Gerwin van de Kamp
  BPM Consultant
  Je zult vele, vele, vele kleine inspanningen moeten leveren die niemand ziet of op waarde kan inschatten voordat je iets bereikt dat de moeite waard is

  Met zijn open persoonlijkheid, scherpe blik en rijke bagage aan kennis vindt Gerwin altijd een manier om klantprocessen slimmer uit te voeren. Op Gerwin kan je bouwen, hij geeft niet op tot de klus echt geklaard is. Juist als het tegen zit vindt hij een oplossing.

 • Rob Veldman
  BPM Consultant
  Mensen werken, oplossingen niet!

  Rob is all round en zeer ervaren BPM consultant. Rob is een mensen-mens, maar zonder de bedrijfsdoelstellingen uit het oog te verliezen. Als veranderkundige is hij altijd bezig met hoe nieuwe processen af te stemmen op de mensen die er mee gaan werken. Hierbij schuwt hij niet om buiten de gebaande paden te gaan en inspireert hij de mensen om ook zelf op verkenning te gaan om het bedrijf en de processen te optimaliseren.

  Rob is nieuwsgierig en zal altijd proberen te achterhalen waarom de mensen de dingen doen die ze doen op de manier zoals ze het doen. Hierdoor krijgt hij snel inzicht in zowel de geschreven als de ongeschreven regels van het spel binnen het bedrijf, waardoor de processen makkelijker te optimaliseren zijn en veranderingen beter beklijven.

 • Iwan Polfliet
  BPM Consultant
  De snelheid waarmee veranderingen plaatsvinden neemt toe, zo ook de mogelijkheden

  Iwan helpt onze klanten om bestaande processen slimmer en efficiënter in te richten en te vertalen naar digitale oplossingen.

  Zaken doorgronden is voor hem de uitdaging. Dat pakt hij graag pragmatisch aan. Door zijn kennis en ervaring wordt hij vaak gevraagd om als objectief persoon ontwikkelingen op waarde te schatten. Daarom is integriteit voor hem een belangrijke eigenschap.

  Iwan is een ervaren business analist. Hij heeft gewerkt in een complexe omgeving aan veranderingen in processen en systemen. Met ervaring in verschillende sectoren, maakt hij zich snel en effectief de complexiteit van een organisatie eigen. “Bij het doorgronden van processen en data is voor mij de uitdaging om te komen met heldere en toepasbare oplossingen. De snelheid waarmee veranderingen plaatsvinden neemt toe, zo ook de mogelijkheden.”

 • Ronald Kamerling
  BPM Consultant
  Blame the process, not the people

  Ronald is een betrokken, communicatief vaardige people manager, coach en veranderaar (Lean Six Sigma Black Belt).

  Ronald is in staat medewerkers op een eenvoudige manier inzicht te geven in het eigen werkproces, de daarin opgesloten verspillingen en de verbeteringen in proces en gebruik  van (BPM-)technologie.

  Hierdoor ontstaat draagvlak voor het aanpassen van het werkproces en inzet van middelen. Hierbij maakt hij gebruik van de kracht en talenten van de individuele medewerkers en samenwerkingsverbanden binnen een team en de hiermee samenwerkende organisatieonderdelen. Hierbij altijd rekening houdend met de kwaliteit van de te leveren producten en de wensen van de eindklant.

  Ronald heeft als Lean Six Sigma Black Belt en Implementatiemanager veel verandertrajecten binnen Nationale Nederlanden Pensioen met succes uitgevoerd.

 • Kirsten van der Vlist
  BPM Consultant
  Kennis is macht, maar enthousiasme brengt iets in beweging!

  Energiek, gestructureerd, oog voor detail en een echte regelaar: dat is Kirsten. Kirsten vindt snel haar plek in een organisatie en heeft een scherp oog voor hoe het beter kan. Ze weet niet alleen de vinger op de zere plek te leggen, maar ook om mensen enthousiast te krijgen hoe het beter kan.

 • Danielle Schrijver
  Office Manager
  Always give people more than what they expect to get

  Danielle is de Office Manager van Yourflow. Samen met haar collega Jamie vormt zij het interne team. Danielle is altijd op zoek naar de uitdaging, het verlengstuk van het management en gezicht van de afdeling.

  Al 15 jaar heeft zij ervaring in verschillende ondersteunende functies. Zij heeft o.a. gewerkt bij grote bedrijven zoals Regus en Ordina. De laatste jaren is zij bij kleinere organisaties actief als Personal Assistant en Office Manager.

  Kom eens langs bij Yourflow, bij een bezoek aan ons kantoor zult u haar zeker treffen!

 • Jamie Schoofs-Nap
  Office Manager
  Geen doel is te ver, als je plezier hebt in wat je doet!

  Jamie Nap is Office Manager bij YourFlow. Zij is haar collega’s, adviseurs en gasten op allerlei mogelijke manieren van dienst. Niets is voor haar te gek! Samen met haar collega Danielle vormt zij de spil van de organisatie. Bij een bezoek aan ons kantoor zult u haar zeker treffen. De koffie staat klaar!

 • Marijn Platenkamp
  BPM Consultant
  Als je de richting van de wind niet kunt veranderen, verander dan de stand van je zeilen

  De Inspectie voor de Gezondheidszorg en Jeugd stapt over op RijksZaak. Een state-of-the-art platform voor zaakgericht werken, gebruikmakend van o.a. Pega en Alfresco software. Na de implementatie moet IGJ haar inspectieverantwoordelijkheid naadloos kunnen uitvoeren. Dit betekent, dat ze over zowel lopende, als afgeronde dossiers, moet kunnen blijven beschikken in het nieuwe systeem. Marijn is de sleutelspeler die de oplossingsrichting hiervoor ontwerpt in nauwe afstemming met de IGJ business. En de (agile) realisatie hiervan door het scrumteam begeleidt.

 • Maarten Koopmans
  BPM Consultant | Conversiemanager
  Of we vinden een weg, of we maken er één

  Maarten is een zeer ervaren technisch projectleider. En Pega Engagement Leader. Hij is gespecialiseerd in Pega casemanagement, conversie, datamigratie, koppelvlak, integratie, het automatiseren van business processen en het managen van scrum agile projecten.

  Maarten heeft als technisch projectmanager binnen Achmea een complexe keten ingericht waarmee een aantal polismutaties geheel geautomatiseerd afgehandeld kunnen worden. Gebruikmakend van voor Achmea volledig nieuwe technologieën, met ontwikkelteams die nog nooit hadden samengewerkt.

  .

 • Arjan Ekkelkamp
  Algemeen Directeur
  Alleen kan je niks, je moet het samen doen

  Arjan is algemeen directeur en mede-oprichter van YourFlow.

  Arjan is nieuwsgierig. En enthousiast. Hij is doel- en resultaatgericht, waarbij hij gestructureerd en planmatig aan de slag gaat. Niet door rigide zijn plan van aanpak te volgen. Maar juist naar nieuwe manieren en wegen te zoeken om tot oplossingen te komen. Hij is veranderingsgericht en krijgt energie van een dynamische omgeving.

  Arjan heeft jaren ervaring op het gebied van business proces optimalisatie. Arjan vervult even makkelijk een strategische (be)sturende rol.

  Hij heeft veel ervaring in de financiële dienstverlening en de overheid.

 • Jeroen van Dijk
  BPM Consultant
  Zonder voortdurende groei en vooruitgang hebben woorden als verbetering, prestaties en succes geen enkele betekenis.

  Jeroen is een resultaatgerichte business architect/ product owner met ruime ervaring in het succesvol implementeren van verbeteringen in organisaties, producten, processen en systemen. Hij zoekt actief naar mogelijkheden om organisaties te verbeteren en brengt structuur aan om complexe problemen te vereenvoudigen. Jeroen weet de juiste diepgang te bereiken door gericht door te vragen. Hij ziet verbetermogelijkheden waar anderen deze niet zien, weet benodigd draagvlak te creëren en samen met de organisatie te realiseren. Hij heeft een diepe kennis van de financiële sector en de overheid. Jeroen is gecertificeerd Product Owner.

Onze aanpak

Proof of value

Geen woorden, maar daden

Na de intake maken we, indien u dit wenst, een prototype van de oplossing. Doel is u vertrouwen te geven in ons en ons product. Het prototype kunt u zien als een eerste werkende versie. Door het interactieve en tastbare karakter van het prototype komt uw oplossing voor uw ogen tot leven.

Intake

The devil is in the details

De intake gebruiken we om door u gewenste oplossing goed te snappen. Wat voor u een detail binnen de oplossing lijkt, is vaak doorslaggevend voor het kiezen van de juiste software. Een softwareleverancier stapt hier graag overheen. Terwijl u met de gebakken peren zit. U wilt immers niet gedwongen worden uw oplossing passend te maken op de (on)mogelijkheden van de gekozen software.

Realisatie

We doen het samen

Binnen de realisatie werken we intensief met u samen in twee-wekelijkse iteraties. Per iteratie bepalen we vooraf samen met u wat we het doel is van de iteratie en wat we gaan bouwen. Tijdens de bouw zitten we dicht bij u in de buurt en trekken we samen op. Zo krijgt u tijdens de iteratie een steeds scherper beeld. Aan het eind van de iteratie laten we u het eindresultaat zien en kunt u hier direct feedback op geven. Deze feedback verwerken we in de daaropvolgende iteratie meteen. Zo groeit uw oplossing voor uw ogen. En gaan we samen voor maximaal resultaat!