Over ons

Kennis is de basis, gedrag de sleutel om dit te laten renderen

Met ons haalt u een team experts in huis dat niet eerder stopt voor we écht van toegevoegde waarde voor u of uw klanten zijn geweest. We baseren ons op twee overtuigingen: kennis is de noodzakelijke basis, gedrag de sleutel om de kennis te laten renderen.

We gedragen ons naar onze 4 kernwaarden

Centraal staan onze 4 gedragsovertuigingen: we vragen door, we durven aan, we denken om en we nemen mee. Deze gedragsovertuigingen geven we betekenis door het gedrag te benoemen dat u bij een kernwaarde van ons mag verwachten.

Ons team

 • Manon von Rotz
  HR Business Partner
  Embrace the brilliance of diversity; prioritize solutions over problems and amplify your strengths, not weaknesses. It is in this synergy that a team truly flourishes.

  Manon is sinds begin 2024 onze HR specialist, die alles op HR gebied overziet. Van het opzetten van ons personeelsbeleid tot en met het feeling houden met onze mensen: ze doet het allemaal!

 • Jesper van den Berg
  BPM Consultant
  🙂

  Jesper heeft een creatieve achtergrond en verrast met een verfrissende blik op bestaande bedrijfsprocessen. Jesper snapt snel wat belangrijk is voor verschillende stakeholders en met zijn creativiteit komt hij met nieuwe innovatieve oplossingen.

  Door zijn ervaring in het maken van bordspellen weet hij hoe het is om creatief en vindingrijk te blijven kijken naar problemen en de behoeften van meerdere partijen duidelijk te scheiden en te vervullen.

 • Subramanian Valliapan
  Lead Appian Consultant
  Quality first

  ‘Subu’ is een echt zwaargewicht binnen de Appian community met meer dan 12 jaar ervaring in het bouwen en opleveren van Appian applicaties. Van het begeleiden van hele lift & shifts naar Appian tot en met het (aansturen en) bouwen en opleveren van specifieke maatwerkapplicaties: Subu heeft het allemaal gedaan. Gecombineerd met zijn vriendelijke, benaderbare persoonlijkheid is hij de ideale lead op een Appian project.

 • Enoch Cheng
  Senior Appian Consultant
  Work hard, play hard

  Enoch is de ideale bruggenbouwer tussen business en IT op ieder Appian project. Hij vervult net zo makkelijk de rol van business consultant als die van Appian ontwikkelaar. Hij heeft jaren (internationale) ervaring op een veelvoud van Appian projecten in diverse bedrijfssectoren. Met zijn sociale karakter vindt hij snel zijn weg en tilt ieder Appian project naar grotere hoogte.

 • Chris Bizimana
  BPM Consultant
  Verandering is onvermijdelijk. Vooruitgang is een keuze.

  Chris stelt zich altijd flexibel op. Met een open mind en een scherp analytisch vermogen haalt hij plezier uit het vinden van een gepaste oplossing voor elke unieke klantsituatie. Chris heeft naast het ontwikkelen ook ervaring met IT-netwerken en volgt in deeltijd een Cyber Security bachelor.

 • Juraj Buc
  Lead Appian Consultant
  Every journey starts with a single step

  Juraj is een senior consultant met meer dan 6 jaar ervaring in Business Process Management and geallieerde technologieën. Juraj is gecertificeerd Appian Lead Designer, met diepe kennis van het Appian platform. Hij legt makkelijk contact met de business en verwerkt informatie snel en grondig. Naast bouwen in/ op het Appian platform vervult Juraj met zijn kennis van business procesanalyse en UML ook met gemak een rol als business analist.

 • Ruben Hilberink
  Junior Appian Consultant
  Spijt krijg je van dingen die je niet doet

  Ruben neemt zijn jarenlange ervaring uit de fysiotherapie mee naar de wereld van
  softwareontwikkeling. Hij vindt hier voor hem he beste van twee werelden: het inzetten van zijn krachtig ontwikkelde analytische en intermenselijke vaardigheden en zijn interesse in de wereld van IT in het algemeen, en softwareontwikkeling in het bijzonder.

 • Sjors Buis
  BPM Consultant
  Geluk is soms een zege, maar meestal een prestatie

  Sjors is gedreven en leergierig. Hij is duidelijk in zijn communicatie, niet bang om vragen te stellen en past zich soepel aan in een nieuwe of veranderende werkomgeving. Sjors heeft ervaring binnen diverse internationaal opererende private en publieke organisaties. Zowel aan ‘Run’ (functioneel beheer) als ‘Change’ (project) kant. Naast zijn werk volgt Sjors de deeltijdstudie Bachelor Informatiekunde.

 • Boris Buis
  Managing Director
  Als je vandaag iets kleins verandert, kan dat morgen iets groots teweeg brengen

  Boris is Lead Appian Designer met meer dan 13 jaar ervaring in IT consultancy in verschillende domeinen. Boris heeft een bewezen track record als Lead Designer en solution architect. Hij leidt het development scrumteam met natuurlijk leiderschap naar de oplevering van Appian applicaties met échte impact op het klantresultaat, die optimaal ingebed worden in de ICT architectuur van de klant.

  Boris is erg betrokken en heeft een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Hij is proactief, resultaatgericht en stressbestendig. Boris signaleert snel dingen en communiceert hier makkelijk en duidelijk over naar het team.

 • Maarten van der Meulen
  BPM Consultant
  When nothing goes right, go left

  Maarten heeft met zijn unieke achtergrond van Design (Industrieel ontwerpen) een nieuwe kijk op processen. Door zijn eerdere ervaring als strategisch consultant begrijpt hij goed wat belangrijk is voor verschillende stakeholders en met zijn creatieve achtergrond komt hij met nieuwe innovatieve oplossingen.

  Door goed te luisteren, verbanden te leggen en deze helder uit te leggen speelt hij goed op de behoeften van klanten in. Dankzij zijn vermogen om snel te schakelen en daadkrachtig te besluiten zorgt hij dat het werk op tijd af is.

  Aanpassen aan de omgeving komt van nature bij Maarten. Door zijn eerdere ervaring in het maken van bordspellen weet hij hoe het is om snel te schakelen en de behoeften van meerdere partijen duidelijk te scheiden en te vervullen.

 • Merijn van den Oever
  BPM Consultant
  The secret of getting ahead is getting started

  Merijn is een enthousiaste, resultaatgerichte en creatieve BPM Consultant, met diepgaande ervaring in het ontwerpen en optimaliseren van klant- en bedrijfsprocessen.

  In de afgelopen jaren heeft hij een sterk track record opgebouwd in het succesvol aanjagen en opzetten van multidisciplinaire projecten en het faciliteren van werksessies om samen met relevante stakeholders tot duurzame resultaten te komen.

  Ook aan recente kennis ontbreekt het hem niet. Naast zijn werkervaring heeft Merijn namelijk ook een master in Business Process Management & Data Science op zak, en is hij gestart met een PhD in Enterprise Modeling.

  Met zijn brede achtergrond is Merijn een professional die snel in staat is om nieuwe materie eigen te maken, en zich te aarden in nieuwe organisaties.

 • Mon Xia Luo
  BPM Consultant
  Zelfs de meest briljante monoloog kan de dialoog niet vervangen

  Met een achtergrond in business procesoptimalisatie bij een financiële dienstverlener is Mon Xia in staat om processen grondig te analyseren en waar mogelijk verbeteringen aan te brengen. Door de juiste vragen te stellen en goed te luisteren naar de wensen van de klant weet zij goed de vertaling te maken naar effectieve oplossingen. Mon Xia is leergierig, heeft oog voor detail en is resultaatgericht. Daarnaast is zij een echte teamplayer en heeft zij als drijfveer gezamenlijk mooie resultaten behalen bij de klant.

 • Jeroen Berdenis van Berlekom
  BPM Consultant
  In een goed bedrijfsproces doe je meer met minder

  Jeroen zijn roots liggen van oorsprong in de HRM en Change, maar hij is in 2012 overgestapt naar Lean Six Sigma en als Blackbelt gecertificeerd aan de IBIS UvA. Sindsdien heeft hij in diverse sectoren in complexe projecten gewerkt en ook veel trainingen gegeven. De afgelopen jaren heeft hij kennis gemaakt met agile scrum en de integratie van de lean six sigma methodiek en (BPM)software

 • Jeffrey Poncin
  BPM Consultant
  Leer altijd eerst om de huidige soep te maken (het proces), daarna naar smaak aanpassen (optimaliseren)

  Met Sales en IT in zijn DNA, kan hij vanuit meerdere hoeken kijken naar klantprocessen.

  Zijn kracht ligt in het doorvragen en meedenken met de klant om tot de juiste oplossing te komen.

  Uitdagingen gaat Jeffrey nooit uit de weg. Jeffrey is leergierig van natuur en doet er alles aan om zichzelf en het team naar een hoger niveau te brengen.

 • Ranno Soesilo
  Lead Appian Consultant
  Succesvolle mensen stellen betere vragen. En als resultaat daarvan krijgen ze betere antwoorden.

  Ranno brengt de wereld van IT en business letterlijk samen met zijn ervaring als business analist en Appian lead designer. Hij is de ideale persoon om een goede idee te vertalen naar een slimme en krachtige oplossing.

 • Gerwin van de Kamp
  BPM Consultant
  Je zult vele, vele, vele kleine inspanningen moeten leveren die niemand ziet of op waarde kan inschatten voordat je iets bereikt dat de moeite waard is

  Met zijn open persoonlijkheid, scherpe blik en rijke bagage aan kennis vindt Gerwin altijd een manier om klantprocessen slimmer uit te voeren. Op Gerwin kan je bouwen, hij geeft niet op tot de klus echt geklaard is. Juist als het tegen zit vindt hij een oplossing.

 • Rob Veldman
  BPM Consultant
  Mensen werken, oplossingen niet!

  Rob is all round en zeer ervaren BPM consultant. Rob is een mensen-mens, maar zonder de bedrijfsdoelstellingen uit het oog te verliezen. Als veranderkundige is hij altijd bezig met hoe nieuwe processen af te stemmen op de mensen die er mee gaan werken. Hierbij schuwt hij niet om buiten de gebaande paden te gaan en inspireert hij de mensen om ook zelf op verkenning te gaan om het bedrijf en de processen te optimaliseren.

  Rob is nieuwsgierig en zal altijd proberen te achterhalen waarom de mensen de dingen doen die ze doen op de manier zoals ze het doen. Hierdoor krijgt hij snel inzicht in zowel de geschreven als de ongeschreven regels van het spel binnen het bedrijf, waardoor de processen makkelijker te optimaliseren zijn en veranderingen beter beklijven.

 • Iwan Polfliet
  BPM Consultant
  De snelheid waarmee veranderingen plaatsvinden neemt toe, zo ook de mogelijkheden

  Iwan helpt onze klanten om bestaande processen slimmer en efficiënter in te richten en te vertalen naar digitale oplossingen.

  Zaken doorgronden is voor hem de uitdaging. Dat pakt hij graag pragmatisch aan. Door zijn kennis en ervaring wordt hij vaak gevraagd om als objectief persoon ontwikkelingen op waarde te schatten. Daarom is integriteit voor hem een belangrijke eigenschap.

  Iwan is een ervaren business analist. Hij heeft gewerkt in een complexe omgeving aan veranderingen in processen en systemen. Met ervaring in verschillende sectoren, maakt hij zich snel en effectief de complexiteit van een organisatie eigen. “Bij het doorgronden van processen en data is voor mij de uitdaging om te komen met heldere en toepasbare oplossingen. De snelheid waarmee veranderingen plaatsvinden neemt toe, zo ook de mogelijkheden.”

 • Ronald Kamerling
  BPM Consultant
  Blame the process, not the people

  Ronald is een betrokken, communicatief vaardige people manager, coach en veranderaar (Lean Six Sigma Black Belt).

  Ronald is in staat medewerkers op een eenvoudige manier inzicht te geven in het eigen werkproces, de daarin opgesloten verspillingen en de verbeteringen in proces en gebruik  van (BPM-)technologie.

  Hierdoor ontstaat draagvlak voor het aanpassen van het werkproces en inzet van middelen. Hierbij maakt hij gebruik van de kracht en talenten van de individuele medewerkers en samenwerkingsverbanden binnen een team en de hiermee samenwerkende organisatieonderdelen. Hierbij altijd rekening houdend met de kwaliteit van de te leveren producten en de wensen van de eindklant.

  Ronald heeft als Lean Six Sigma Black Belt en Implementatiemanager veel verandertrajecten binnen Nationale Nederlanden Pensioen met succes uitgevoerd.

 • Jamie Schoofs-Nap
  Office Manager
  Geen doel is te ver, als je plezier hebt in wat je doet!

  Jamie Nap is Office Manager bij YourFlow. Zij is haar collega’s, adviseurs en gasten op allerlei mogelijke manieren van dienst. Niets is voor haar te gek! Samen met haar collega Danielle vormt zij de spil van de organisatie. Bij een bezoek aan ons kantoor zult u haar zeker treffen. De koffie staat klaar!

 • Marijn Platenkamp
  BPM Consultant
  Als je de richting van de wind niet kunt veranderen, verander dan de stand van je zeilen

  De Inspectie voor de Gezondheidszorg en Jeugd stapt over op RijksZaak. Een state-of-the-art platform voor zaakgericht werken, gebruikmakend van o.a. Pega en Alfresco software. Na de implementatie moet IGJ haar inspectieverantwoordelijkheid naadloos kunnen uitvoeren. Dit betekent, dat ze over zowel lopende, als afgeronde dossiers, moet kunnen blijven beschikken in het nieuwe systeem. Marijn is de sleutelspeler die de oplossingsrichting hiervoor ontwerpt in nauwe afstemming met de IGJ business. En de (agile) realisatie hiervan door het scrumteam begeleidt.

 • Maarten Koopmans
  BPM Consultant | Conversiemanager
  Of we vinden een weg, of we maken er één

  Maarten is een zeer ervaren technisch projectleider. En Pega Engagement Leader. Hij is gespecialiseerd in Pega casemanagement, conversie, datamigratie, koppelvlak, integratie, het automatiseren van business processen en het managen van scrum agile projecten.

  Maarten heeft als technisch projectmanager binnen Achmea een complexe keten ingericht waarmee een aantal polismutaties geheel geautomatiseerd afgehandeld kunnen worden. Gebruikmakend van voor Achmea volledig nieuwe technologieën, met ontwikkelteams die nog nooit hadden samengewerkt.

  .

Onze aanpak

Proof of value

Geen woorden, maar daden

Na de intake maken we, indien u dit wenst, een prototype van de oplossing. Doel is u vertrouwen te geven in ons en ons product. Het prototype kunt u zien als een eerste werkende versie. Door het interactieve en tastbare karakter van het prototype komt uw oplossing voor uw ogen tot leven.

Intake

The devil is in the details

De intake gebruiken we om door u gewenste oplossing goed te snappen. Wat voor u een detail binnen de oplossing lijkt, is vaak doorslaggevend voor het kiezen van de juiste software. Een softwareleverancier stapt hier graag overheen. Terwijl u met de gebakken peren zit. U wilt immers niet gedwongen worden uw oplossing passend te maken op de (on)mogelijkheden van de gekozen software.

Realisatie

We doen het samen

Binnen de realisatie werken we intensief met u samen in twee-wekelijkse iteraties. Per iteratie bepalen we vooraf samen met u wat we het doel is van de iteratie en wat we gaan bouwen. Tijdens de bouw zitten we dicht bij u in de buurt en trekken we samen op. Zo krijgt u tijdens de iteratie een steeds scherper beeld. Aan het eind van de iteratie laten we u het eindresultaat zien en kunt u hier direct feedback op geven. Deze feedback verwerken we in de daaropvolgende iteratie meteen. Zo groeit uw oplossing voor uw ogen. En gaan we samen voor maximaal resultaat!