Onze klanten aan het woord

  • De consultants hebben het verschil gemaakt bij het waarmaken van onze ambitieuze digitale roadmap: van handmatig naar digitaal polismutaties verwerken. We kunnen onze klantwensen nu sneller en beter doorvoeren!

    Kees Veenhof, senior manager Achmea
  • Ons werk blijkt toch echt slimmer uitgevoerd te kunnen worden. De consultants van YourFlow komen met slimme verbetersuggesties en laten dit naadloos in Appian werken.

    Niek Schut, Manager Kiwa
  • We hebben voor YourFlow gekozen als onze leverancier van ons nieuwe EPD. Ze kwamen met mooie verbetersuggesties en leveren ons een krachtig en AVG-proof EPD.

    Directeur bij één van de leidende paramedische ketens

Consulting

U wilt uw dienstverlening graag digitaliseren. Sneller en één keer goed leveren. Dit lukt u niet met de hulpmiddelen waarop u nu uw werk uitvoert. u weet alleen niet waar u moet beginnen: dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Wij starten bij het begin: wat weerhoudt u ervan om uw werk fijn uit te kunnen voeren? Daarvoor kijken we graag direct over de schouder mee. We lopen letterlijk met uw mensen mee op de vloer om echt te ervaren hoe het gaat. Dit is voor ons de manier om echt te snappen hoe u uw werk uitvoert. Zo leren we wat goed gaat (en wat we dus zo laten), en wat anders zou kunnen.

Uitvoering en technologie vloeien samen

We gebruiken onze jarenlange ervaring en kennis van de beste BPM technologieën, zoals Appian en Pega, om daarna te bepalen hoe uw werkwijze en de kracht van deze technologieën optimaal samenvloeien in een soepele uitvoering. We vertalen deze nieuwe werkwijze naar concrete werkopdrachten voor het softwareontwikkelteam, stemmen de volgorde voor het bouwen van de werkopdrachten met u af en zorgen dat deze in tweewekelijkse iteraties snel en juist gerealiseerd worden.

Uw oplossing ontstaat voor uw ogen

Ook organiseren ze met alle plezier demo’s om u tussentijds mee te nemen. Zo kunnen u en uw mensen direct feedback leveren. Dat in de daaropvolgende iteratie verwerkt wordt. Zo ontstaat uw oplossing voor uw ogen en werken ze samen met u naar het beoogde resultaat.

De juiste oplossing

Meer voor minder. Dat is waar we het in uw bedrijf voor doen! Meer snelheid. Meer kwaliteit. Minder administratieve last. En minder kosten. Innovatieve en krachtige softwareoplossingen, in het bijzonder Pega en Appian, openen hiervoor een wereld aan mogelijkheden. Zo maakt Artificial Intelligence software het mogelijk om klantgedrag te leren voorspellen. En Robotics en Casemanagement om bedrijfsprocessen slimmer en grotendeels geautomatiseerd uit te voeren.

Onze consultants gebruiken hun jarenlange ervaring in procesinnovatie, kennis van uw markt en de beste oplossingen in de markt om de juiste oplossing voor u te realiseren. Zo stomen we u klaar voor groei in de digitale economie!

Meer lezen