PodoFlow

De afgelopen 2 jaar hebben onze consultants ziel en zaligheid gestopt in de realisatie van PodoFlow, een grensverleggend nieuw Elektronisch Patiëntendossier speciaal voor het podotherapie werkveld.

PodoFlow begeleidt de behandelaar naar een voorspelbare hoge kwaliteit van dienstverlening, het communiceert met één stem naar de klant, het zorgt voor een minimale administratiedruk en het systeem zorgt voor een klinisch meetbare kwaliteit van de geleverde zorg. Op de website van PodoFlow vindt u meer informatie. De website vindt u hier.

De juiste software voor uw oplossing

Nieuwe innovatieve krachtige softwareoplossingen openen een wereld aan mogelijkheden om slimmer te werken. Zo maakt Artificial Intelligence het mogelijk om klantgedrag te voorspellen. En Robotics en Casemanagement om bedrijfsprocessen slimmer en grotendeels geautomatiseerd uit te voeren. Maar hoe maak je de juiste keuze?

We gebruiken onze ervaring, kennis van beschikbare oplossingen en onze partners om een optimale aansluiting te vinden tussen de door u gewenste oplossing, het softwarepakket dat dit optimaal faciliteert en de technologiepartner die hierin uitblinkt.